Aankondiging factuur tennisseizoen 2019

Binnen enkele dagen ontvang je de factuur voor het tennisseizoen 2019.

!!! Vrijdagavond 29 maart opening nieuwe seizoen !!!

  • Ophalen spelerspas
  • Ophalen competitiebescheiden
  • TOSSAVOND
  • Kennismaken nieuwe leden

Ook dit jaar ontvang je de factuur per e-mail vanuit onze ledenadministratie in samenwerking met KNLTB.Collect. Deze e-mail heeft als afzender KNLTB.Collect (support@clubcollectmail.com) en als onderwerp De Ronde Vener – ClubCollect.

Door op de link in de e-mail te klikken kom je op jouw persoonlijke betaalpagina van KNLTB.Collect en kan je jouw factuur inzien, betalen en evt. downloaden. Hierbij kan je kiezen voor betaling via iDEAL of automatische incasso en voor betaling in één keer of in termijnen (alleen bij automatische incasso).

Tevens is het mogelijk om andere gegevens, zoals telefoonnummer, adres en e-mail aan te passen. Dit wordt dan direct bijgewerkt in de ledenadministratie.

Jouw betaling moet door ons zijn verwerkt alvorens we de spelerspas zullen afgeven.

Tossavond en ophalen spelerspas en competitiebescheiden

Op vrijdag 29 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur openen we het nieuwe seizoen met een borrel en een hapje. Tevens wordt er deze avond een Tossavond georganiseerd voor alle leden waarop we graag ook kennismaken met onze nieuwe leden.

Deze avond dienen de spelerspassen te worden opgehaald en dienen captains van de competitieteams de competitiebijdrage te voldoen en de ballen en competitiebescheiden op te halen.

Invullen bardiensten

Vanaf 10 maart kunnen de twee verplichte bardiensten voor seniorleden digitaal worden ingevuld. Dit kan via de TVDRV ClubApp of via de website: mijn.knltb.club. Voor uitleg zie onze website: www.tvdrv.nl/vereniging/bardienst/

Bij eventuele problemen met het invullen van de bardiensten, is er ondersteuning aanwezig op de pasjesavond of mail naar clubhuis@tvdrv.nl.

Let op: Wanneer jouw bardiensten nog niet zijn ingevuld op 1 april, dan zal de clubhuiscommissie jou indelen op een beschikbare datum.

Toelichting contributies 2019-2020

Lidmaatschap | Contributie*

Senior lid | € 157,50

Rolstoel lid | € 105,=

Student lid | € 105,=

Junior lid | €  75,=

Aspirantlid | € 200 (factuur via de tennisschool)

* Contributie is vastgesteld in de leden­vergadering van 28 januari 2019.

Aspirantleden

Als aspirantlid ontvang je de jaarlijkse factuur via de tennisschool. Ten behoeve van het maken van een goede lesindeling, is het noodzakelijk dat jouw verhinderingen bij de tennisleraar bekend zijn. Je dient je daarom via het lesinschrijfformulier in te schrijven voor de tennisles, onder vermelding van ‘Aspirantlid’.

N.B. na twee jaar of in het seizoen dat je 12 jaar wordt, wordt het aspirantlidmaatschap automatisch omgezet naar een junior lidmaatschap

Studentleden

Bij het ophalen van je spelerspas verzoeken wij je een bewijs van inschrijving van je voltijd-opleiding (of OV-studentenkaart) mee te nemen. Mocht je geen voltijd-student (meer) zijn, wil je dan zo vriendelijk zijn dit door te geven aan de ledenadministratie.

Anderhalfjaars-leden

Mocht je afgelopen seizoen anderhalfjaars-lid zijn geworden, dan ontvang je voor het komende seizoen geen factuur.

Toegangspas park

Bij de vereniging wordt gebruik gemaakt van een toegangssysteem, waarbij met behulp van een pas toegang tot het park verkregen kan worden op de momenten dat het clubhuis gesloten is. Voor deze toegangspas dient een eenmalige borg van € 10,= per lid te worden voldaan. Uitzondering wordt gemaakt voor juniorleden waarvan een ouder tennist. Voor hen is deze pas geen verplichting, ervan uitgaande dat de pas van de ouders gebruikt kan worden. Mocht een eigen pas wel gewenst zijn, dan kan deze aangevraagd worden bij de ledenadministratie.

 Met vriendelijke groet,

De ledenadministratie

Marijke ten Dam

Tel.: 0297-285469 / E-mail: ledenadmin@tvdrv.nl

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Designed for Free Scratch Card Games in Collaboration with Cheltenham Gold Cup