In deze nieuwsbrief o.a.: Vervanging gravelbanen, AVG, GDPR, Open Toernooi, voorjaarscompetitie, vooraankondiging najaarscompetitie, Save the Date!: 3 juni a.s. competitie afsluiting, Ruijgrok Makelaars Open 2018, tennisballen verzamelen, In The Game: TIE BREAK TENS, toernooien, jeugd.
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? .
Tennisvereniging De Ronde Vener - Nieuwsbrief 74 - Mei 2018

Van het bestuur

Vervanging gravelbanen

Tijdens de Bijzondere Algemene Vergadering van 7 mei jl. heeft het bestuur aan de ledenvergadering voorgelegd om de huidige gravelbanen te vervangen voor Probounce all-wheather banen. De Probounce banen hebben onder andere de volgende voordelen;
  • Één baansoort op het gehele park, geen discussies tijdens toernooien en competitie meer
  • Goede waterdoorlatendheid, snel weer kunnen spelen na een regenbui
  • Meer weken per jaar kunnen spelen t.o.v. gravel
  • Eenvoudiger beheer
De ledenvergadering heeft ingestemd met het voorstel van het bestuur. Concreet betekent dit dat na het Open Toernooi (week 27) de gravelbanen vervangen gaan worden. Dit zal een aantal weken in beslag nemen. Het bestuur bedankt de aanwezigen voor hun inbreng  op deze ALV. Lees hier de notulen.

AVG, GDPR

Per 25 mei moeten bedrijven en verengingen (groot en klein) voldoen aan strenge privacyregels, voortkomend uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat vergt aanpassingen aan ICT, interne procedures en contracten. Ook TVDRV ontkomt hier niet aan en het bestuur is hier druk mee bezig. Over welke gegevens beschikken wij en hoe gaan wij hiermee om? Wat mogen we nog wel en wat niet? Gelukkig helpt de KNLTB en NOC/NSF de verengingen hiermee door veel standaard contracten op te stellen die wij kunnen gebruiken. Heeft u vragen hierover dan kunt u zich wenden tot het bestuur (bestuur@tvdrv.nl)

Open Toernooi

Vanaf zaterdag 30 juni start ons Open Toernooi. Voor onze verenging het belangrijkste toernooi van het jaar. Dit jaar wordt het toernooi wederom gesponsord door Makelaardij Ruijgrok die dit jaar 40 jaar bestaat.

TEC

Voorjaarscompetitie

De competitie is nog in volle gang, er zijn al een aantal mooie zonnige dagen geweest waarop de teams leuke partijen hebben gespeeld. Aankomend weekend speelt alleen de vrijdag en hebben de zaterdag en zondag even rust. Daarna gaan we er nog een paar weken tegen aan om proberen bovenaan het lijstje te komen en als kampioen gehuldigd te mogen worden.

Vooraankondiging Najaarscompetitie

We zitten nog volop in de voorjaarscompetitie, maar binnen een aantal weken kunnen we ons gaan opgeven voor de najaarscompetitie. Goed om daar nu al over na te denken en te bespreken met wie je wilt gaan spelen en op welke dag. De vrijdagavond zal hoogstwaarschijnlijk weer in trek zijn, we zitten hoogstwaarschijnlijk aan een maximum van 10 teams, de hal zal veelal verhuurd zijn in het najaar, naar binnengaan wordt derhalve lastig. Er is meer ruimte op de zaterdag en zondag aangezien we meer uren hebben om te tennissen. Houd je mail, de clubsite en nieuwsbrief in de gaten.

TEC

Tennisballen verzamelen

Ook  na de prachtige verbouwing van ons clubhuis heeft de, inmiddels welbekende, ballenton weer zijn plekje (terug)gekregen. In deze ton kun je al je oude/versleten/gebruikte tennisballen kwijt. Deze tennisballen verzamelen we om via deze wijze het Ronald McDonald huis VUmc Amsterdam financieel te ondersteunen. De verzamelde tennisballen bieden we aan in een bananendoos (150 ballen per doos) waar men geld voor ontvangt, €15,00 per doos. Afgelopen jaar hebben we ruim 20 dozen ingeleverd wat dus een fijne financiële ondersteuning is. We hopen als club zijnde hier nog lang actief mee te zijn en hopen ook dat een ieder zijn/haar gebruikte ballen blijft inleveren. Mocht je nu ontzettend veel ballen tegelijk hebben (lees 1 bananendoos vol), neem dan even contact op met tec@tvdrv.nl Met sportieve groet, Maaike namens de Tec

TEC

Toernooien

Ook dit jaar zijn er na de voorjaarscompetitie weer de nodige toernooien om te strijden voor de prijzen. Uiteraard doe je mee met het Open Toernooi van TV DRV van 30 juni t/m 8 juli. Culinair, gezellig en sportief!! Een kleine opsomming van toernooien in de buurt: 11-17 juni   tv Breukelen 18-24 juni   tv Mijdrecht 23-01 juli    tv Wilnis 30-08 juli    TV DRV 09-15 juli    tv Loenen 09-15 juli    tv Nieuwveen weekje rust 21-29 juli    tv Vinkeveen 28-05 aug  tv Kockengen 04-12 aug  tv Baambrugge Je hoeft je dus niet te vervelen deze zomer wat tennistoernooien betreft. Veel plezier en succes alvast!!

TEC

Save the Date! 3 juni a.s. competitie afsluiting

Noteer vast zondag 3 juni in je agenda want vanaf 16 uur gaan we de afsluiting van de competitie vieren. Het wordt een feest voor jong en oud. Speel je geen competitie? Dan ben je toch van harte welkom om deze speciale middag en avond bij te wonen. Mis het niet, het belooft druk en gezellig te worden! Schrijf je vast in middels deze link.

Ruijgrok Makelaars Open 2018

De voorbereidingen voor ons gezellige Open Toernooi in week 27, het Ruijgrok Makelaars Open 2018, zijn al in volle gang. Van zaterdag 30 juni t/m zondag 8 juli zullen er weer veel spannende en leuke partijen gespeeld gaan worden. De veteranen 50+ kunnen overdag spelen van maandag 2 juli t/m vrijdag 6 juli. Ook voor de inwendige mens van spelers en toeschouwers zal het aan niets ontbreken op en naast de baan, ook dit jaar staat de barcommissie voor u klaar met heerlijke hapjes en drankjes. Noteer ook alvast in je agenda: de feestavond op vrijdag 6 juli. Inschrijving is mogelijk via de website www.tvdrv.nl en via toernooi.nl. Hierover hebben jullie reeds een mail ontvangen. Schrijf snel in want het belooft een gezellige week te worden.

TEC - In The Game

TIE BREAK TENS

Altijd al een keer een spannende tenniswedstrijd willen spelen vanaf punt 1? Dat kan, vrijdagavond 15 juni spelen we Tie Break Tens vanaf 19.00 uur. Je speelt elke keer 2 super tiebreaks, (tiebreak tot de 10 met 2 punten verschil) de ervaring leert dat je ongeveer 10 minuten doet over 1 potje en je steeds fanatieker en/of zenuwachtiger gaat worden. De competitiespelers hebben waarschijnlijk al ervaring opgedaan in de voorjaarscompetitie. Het is ook een goede leerschool voor de komende toernooien die je waarschijnlijk gaat spelen. Je kunt je alvast inschrijven via deze link. Er wordt binnenkort ook nog een mail naar je verstuurd. TV Wilnis wordt ook uitgenodigd om mee te doen, zoals bij elke in the game. Alvast heel veel plezier de 15de. John Compaan

Jeugd

Op 21 mei is er in Loenen een Oranje Toernooi. In de mail die zondag is verstuurd stond dat het in Breukelen is, maar dit klopt dus niet. Samen met de TEC doen we dit jaar weer de afsluiting voor de competitie. Met een BBQ en veel leuks voor de kinderen. Er volgt nog een uitnodiging.
0297 - 28 71 70   |   www.tvdrv.nl   |   info@tvdrv.nl
Copyright © Alle rechten voorbehouden Ons  adres:
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan  af