In deze nieuwsbrief o.a.: Zomerseizoen van start; welkom nieuwe leden, verbouwing clubhuis, contributie en bardienst, KNLTB geeft uw persoonsgegevens door aan haar partners, oud meubilair te koop, De Ronde Venen Cup, voorjaarscompetitie.
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? .
Tennisvereniging De Ronde Vener - Nieuwsbrief 72 - Maart 2018

Van het bestuur

Zomerseizoen van start; welkom nieuwe leden.

Nog een paar weken en dan start per 1 april het zomerseizoen 2018. De nieuwe jeugd- en seniorleden willen we van harte welkom heten op onze vereniging. Wij hopen dat ze zich snel thuis voelen op onze vereniging. Begin april start ook de voorjaarscompetitie. Hier doen veel teams van onze vereniging aan mee. Dit geeft aan dat toch veel leden in competitieverband willen tennissen en de strijd aan willen gaan met tennissers van andere verenigingen. Er zijn veel teams op de vrijdagavond en zaterdag wat betekent dat het druk is op het park en op de banen. De competitieleider maakt een baanindeling en als we ons daaraan vasthouden en met elkaar goed overleggen over baangebruik gaat het allemaal goed komen.

Verbouwing clubhuis

De afgelopen weken is er druk gewerkt in het clubhuis om een aantal vernieuwingen te realiseren. Zo is de elektra opnieuw aangelegd, nieuw plafond geplaatst, toiletten vernieuwd en zijn er nieuwe meubels gekomen. Als bestuur zijn we hier zeer blij mee en het resultaat mag er zijn. Hier kunnen we met recht trots op zijn. Zeker trots op de mensen die dit allemaal gerealiseerd hebben.

Contributie & Bardienst

Als u uw contributie al heeft overgemaakt dan willen we u hiervoor alvast bedanken. Heeft u dit nog niet gedaan wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doen. Na betaling van de contributie ontvangt u uw ledenpas. De contributie loopt via KNLTB Collect, u heeft hiervoor een mail ontvangen. Nieuw dit jaar is dat u uw bardienst online kan invullen. In deze tijd van digitalisering vanuit de stoel uw bardienst regelen. Voor velen een gemak voor anderen weer lastig omdat ze nog niet zo vertrouwd zijn met alle nieuwe technologieën. Tijdens het ophalen van uw pas op vrijdag 23 maart zijn er mensen aanwezig om u hiermee te helpen als het niet gelukt is.

KNLTB geeft uw persoonsgegevens door aan haar partners

De KNLTB Ledenraad heeft in december 2017 ingestemd met het verstrekken van uw gegevens aan haar partners. De reden voor deze instemming van de Ledenraad is dat jij als KNLTB-lid zo kan profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen èn dat de KNLTB extra inkomsten kan genereren, die weer ten goede komen aan de tennissport in Nederland. Hier profiteer jij uiteindelijk ook van, want hierdoor kunnen we de tennissport voor jou en je vereniging betaalbaar houden op de lange termijn! De KNLTB stelt jouw NAW-gegevens en telefoonnummer onder strikte voorwaarden ter beschikking aan onze partners, zodat zij jou kunnen benaderen met relevante, promotionele acties. Jouw e-mailadres zal niet zonder jouw toestemming worden verstrekt aan onze partners. De KNLTB houdt altijd toezicht op de acties van onze partners en maken per actie strenge afspraken over hoe zij mogen omgaan met jouw gegevens. De KNLTB moet en wil zich hierbij altijd houden aan de geldende wet- en regelgeving. Als je niet wenst te worden benaderd via de telefoon of post met aanbiedingen vanuit KNLTB en/of haar structurele of incidentele partners, dan kun je gebruikmaken van het recht van bezwaar. Je kunt dit doorgeven aan de KNLTB Ledenservice via een online formulier. De KNLTB zal dan zo spoedig mogelijk je afmelding verwerken.

Oud meubilair clubhuis te koop

Voor het clubhuis is er nieuw meubilair aangeschaft. De oude meubels bieden we in eerste instantie graag aan de leden aan om te kunnen kopen. Wat is er te koop? Houten tafel (250x 110) Prijs: € 75,- Barkrukken Prijs/stuk: € 5,- Stoelen (hout) Prijs/stuk: € 5,- Tafels (ijzeren poot + blad)  Prijs/stuk: € 7,50 U kunt uw interesse kenbaar maken aan bestuur@tvdrv.nl. Als er binnen 2 weken geen interesse hiervoor is dan gaan de meubels weg. Het bestuur

TEC

De Ronde Venen Cup

De Ronde Venen Cup is helaas geannuleerd. Lees meer op www.tvdrv.nl.

Voorjaarscompetitie

Het is weer zover, tijd voor de voorjaarscompetitie. Er hebben zich weer veel teams ingeschreven dus het belooft weer een drukke maar vooral gezellige competitie te worden. De competitiebescheiden en ballen worden zoals gewoonlijk uitgereikt op de pasjesavond 23 maart. In de map zit dit jaar een extra a4-tje met daarin de belangrijkste info en regels m.b.t. de competitie. De indeling van de competitie hebben jullie wellicht al bekeken, maar let op! Want er zijn wat verschuivingen in teams geweest dus wellicht heb je nu een ander teamnummer dan op onze vermeld stond. Kijk voor de actuele indeling op www.tvdrv.nl. Richard en Mariska

Ophalen spelerspas en competitiebescheiden

Spelerspassen en competitiebescheiden kunnen worden opgehaald in het clubhuis op: a.s. vrijdag 23 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur !!! Tevens openen we het nieuwe seizoen met een borrel en een hapje !!! Mocht het invullen van jouw bardienst nog niet gelukt zijn, dan kan er deze avond ondersteuning worden geboden. Voor uitleg over het invullen van de bardienst kijk op: https://www.tvdrv.nl/vereniging/bardienst/
0297 - 28 71 70   |   www.tvdrv.nl   |   info@tvdrv.nl
Copyright © Alle rechten voorbehouden Ons  adres:
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan  af