Competitie

Competitie spelen wordt door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen beschouwd. Samen met je team de baan op biedt veel gezelligheid, en je kunt jezelf ook nog eens ontwikkelen als speler door de wedstrijden die je speelt. Het is niet voor niets dat tennissers die competitie spelen langer lid blijven van de tennisvereniging.

Nederland heeft een van de grootste centraal georganiseerde tenniscompetities ter wereld. Spelen in teamverband zorgt voor een extra dimensie aan de sport, waardoor elk jaar weer zo’n 200.000 mensen de baan op gaan tijdens de competitie.

De KNLTB heeft een zeer divers competitieaanbod. Er wordt gespeeld op regionaal en landelijk niveau op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Voor iedere tennisser is er een competitievorm die past bij jouw behoeftes en wensen.

Onze vereniging staat voor toegankelijkheid, sportief en sfeervol. Het belangrijkste doel is “participatie”, zodat zoveel mogelijk (nieuwe en bestaande) leden plezier beleven aan hun sport en daarmee de continuïteit van onze vereniging gewaarborgd blijft.

Wij zijn als club dan ook heel trots dat er zoveel leden competitie spelen.

Inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2020 kan tot uiterlijk: 24 december 2019.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Bij vragen kan contact worden opgenomen met de competitieleider (vcl@tvdrv.nl) Maaike Brugmans (06-28402522 of Kim Dijkstra (06-31234386.

Klik hier voor het competitiereglement

Introductieavond competitie
Voor nieuwe competitieteams / spelers zal de TEC voor aanvang van de competitie een introductieavond organiseren waarin de regels en gebruiken rondom het spelen van competitie worden toegelicht.

Inschrijven als team of individueel
Inschrijven als team heeft de voorkeur, maar individueel inschrijven kan ook. De TEC zal dan proberen, in overleg met het betreffende team, je in een team in te delen. Mocht dit niet lukken dan wordt je op de reservelijst geplaatst.

Via het formulier kan je je ook opgeven als reservespeler.

De TEC zal zoveel als mogelijk rekening houden met de wensen, maar behoudt zich het recht voor eventuele wijzigingen door te voeren.

Competitievormen
Bekijk hier het overzicht van competitievormen die worden aangeboden door de KNLTB, incl. toelichting en voorwaarden:
Competitieaanbod

Competitiedata
speeldata-voorjaarscompetitie-2020
speeldata-najaarscompetitie-2019
Zomeravond competitie: mei en juni

Meer info

Meer informatie op de site van de KNLTB:
Informatie voorjaarscompetitie
Informatie najaarscompetitie

Designed for Free Scratch Card Games in Collaboration with Cheltenham Gold Cup