Nieuwe Clubkleding voor leden Tennisvereniging De Ronde Vener

Voor de derde keer heeft tennisvereniging De Ronde Vener een kledingregeling aangeboden aan haar leden.

Voor een gunstige prijs konden de leden een tennistenue aanschaffen, bestaande uit een trainingspak, shirt en korte broek of rokje.

Ongeveer 135 leden hebben van deze regeling gebruikt gemaakt. Tijdens 3 pasavonden konden de leden de kleding komen bekijken en bepalen welke maten de juiste waren.

Tijdens het Hypotheekshop Open Toernooi, gehouden begin juli, kon de bestelde kleding opgehaald worden door de leden. Veel leden hadden de nieuwe kleding aan tijdens het toernooi wat veel positieve reacties opleverde.

Een aantal sponsoren heeft het mogelijk gemaakt dat de kleding tegen een gunstige prijs aangeboden kon worden aan de leden. Deze sponsoren hebben met hun logo een prominente plek gekregen achter op het trainingsjack.

Tijdens het Open Toernooi werden de contracten getekend met de sponsoren.

De vereniging wil Automotive Centre Van Nieuwkerk, Hypotheekshop Mijdrecht, Sportkrant Amstelland, GT Bunck, CC Facilities, van der Wilt verwarming en airconditioning, Ruijgrok Makelaars en Clubkledingwinkel van harte bedanken voor het mogelijk maken van deze kledingregeling.

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Designed for Free Scratch Card Games in Collaboration with Cheltenham Gold Cup