Competitieteams gepubliceerd

17 februari 2020


De competitieteams voor de voorjaarscompetitie van 2020, hebben we op de site van de club gepubliceerd (evenementen > competitie > competitieteams en standen (voorjaar)).

De teams zijn ingedeeld op basis van de speelsterktes van de teamleden. Begin maart zal de KNLTB de competitie-indeling bekend maken. Je kunt dan achterhalen in welke klasse en afdeling je bent ingedeeld met je team. Wij hebben bij het aanmelden van de teams bij de KNLTB alle verzoeken omtrent promotie en degradatie aangegeven, echter wij hebben hier verder geen invloed op. 

Heb jij je niet aangemeld, maar zou je alsnog reserve willen zijn voor de komende competitie, geef jezelf dan op via een mailtje aan [email protected] met in het onderwerp ‘Reserve speler’. Graag ontvangen we in de mail de volgende gegevens: speelsterkte, beschikbaar voor welke competitievorm, welke competitiedag(en) en hoe de team contact met je op kunnen nemen. Het dames dubbelteam van de zondag, is sowieso op zoek naar invallers. Heb je interesse, we brengen jullie graag met elkaar in contact.  

Vorig jaar hebben vele competitiespelende leden gebruik gemaakt van de kledingregeling, mocht je toch nog het een en ander willen (na-)bestellen omdat je misschien spijt hebt van het niet deelnemen, of omdat je nieuw lid bent bij onze club,  dan kan dat via https://tvrondevener.clubkledingwinkel.nl 

Nieuwscategorieën