Inschrijving tennistraining najaar 2020 geopend!

19 september 2020


We zijn aan het einde van het zomerseizoen en de voorbereidingen voor het winterseizoen zijn in volle gang. De wintertrainingen beginnen 26 oktober 2020.

Inschrijven kan tot zondag 27 september 2020.

Inschrijven
Inschrijven gaat via ons online inschrijfsysteem: http://cto.plannedtennis.nl/inschrijven

Dit systeem biedt de mogelijkheid om direct via ideal te betalen. Ook is het mogelijk om in 1,2 of 3 termijnen per incasso te betalen.

SUPERAANBIEDING
Speciale aanbieding voor de jeugd!

Aangezien afgelopen jaren een aantal lessen ’s winters niet doorgegaan zijn, heeft CTO met tennishal De Ronde Venen een oplossing gevonden. Hierdoor kunnen wij de jeugdleden van Tennisvereniging De Ronde Vener, die les nemen deze winter bij CTO nu in samenwerking met de Tennishal De Ronde Venen, een super-aanbieding doen.

Wie wil dat nu niet?

Bij deze aanbieding tegen een gereduceerd tarief van slechts € 40,= per persoon (bovenop het lesgeld), kunnen de jeugdlessers weer binnen in de tennishal lessen en dat gedurende de hele winterperiode van oktober tot maart (de gehele cyclus van 18 weken).
Wat zijn de voordelen:

  • Lessen gaan altijd door!
  • Continuïteit / geen uitval
  • Vaste regelmaat (behouden van je vorm)
  • Geen last van slechte weersomstandigheden

Bij mooi weer buiten trainen en bij slecht weer, denk aan regen, kou en bij sneeuw op de baan, wordt er binnen getraind. (Er zou dus ook de gehele cyclus binnen getraind kunnen worden ongeacht het weer)

LET OP!!

Iedereen in de groep moet wel deelnemen aan deze actie om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken. Het bedrag van € 40,= per persoon dient bij de eerste les contant betaald te worden.

U kunt uw kind op de gebruikelijke manier inschrijven voor tennisles via het plansysteem van CTO en kiezen voor 'aanbieding aspirantledenlessen' of 'aanbieding jeugd 4 pers. excl. €40' als u van deze superaanbieding gebruik wenst te maken.

Bij vragen, bel mij gerust even of stuur een appje.

Met sportieve groet,
Challenge Tennis Organisatie
Ruud van der Helm / tel.nr.: 06-54204521

Nieuwscategorieën