De Ronde Venen Cup – 18 maart 2018

Hét jaarlijks terugkerende tennisevent tussen alle gemeentelijke tennisverenigingen én de ideale manier om je voor te bereiden op het nieuwe tennisseizoen. 

Wie vindt het leuk om mee te strijden voor De Ronde Venen Cup namens onze club? Je kunt je individueel opgeven, maar mobiliseer vooral je hele competitieteam, wat het belooft een mooie en sportieve dag te worden.

Iedereen kan meedoen, alle speelsterktes worden ingedeeld (je speelt in principe in de klasse die op je pasje staat) en inschrijven kan vanaf 16+. Afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie zal er bepaald worden welke klassen op welke parken spelen.

Het is de bedoeling dat er vanaf ca. 9.30 uur bij de verenigingen gespeeld gaat worden en in principe worden er alleen dubbels gespeeld; in de hoogste klassen wordt echter ook de mogelijkheid voor het enkelspel geboden.

Iedereen speelt 3 partijen van ca. 45 minuten. Er kan niet met een vaste partner gespeeld worden. Je kunt wel een voorkeur opgeven met wie je graag wilt spelen, we proberen daar met de indeling uiteraard rekening mee te houden.

In de week voorafgaand aan het toernooi krijg je te horen waar je moet spelen en hoe laat.

Kosten zijn Euro 5,00 per persoon (contant te voldoen vóór je eerste wedstrijd bij de club waar je speelt) en hiervoor krijg je ’s middags ook een eenvoudige lunch aangeboden op het park waar je speelt. Let op: bij sommige parken kan niet gepind worden en bij andere parken bij voorkeur wel.

Het is de bedoeling dat na de laatste wedstrijd (uiterlijk rond 16.30 uur) iedereen naar TVM Mijdrecht komt voor een gezellige afsluiting met een hapje, drankje en ……  uiteraard de prijsuitreiking van De Ronde Venen Cup. Ook zal er onder de aanwezigen een verloting plaatsvinden met leuke prijzen.

Wil je meedoen geef je dan voor woensdag 7 maart op door een mail te sturen naar tec@tvdrv.nl met vermelding van je speelsterkte (let op: na 7 maart werken we met een reservelijst).

Wij rekenen erop dat wij met veel clubleden gaan strijden voor die DRV CUP. Dus geef je op!!

Wil je ons volgen via Facebook, like dan onze pagina De Ronde Venen Cup

Sportieve groeten,

TEC

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Designed for Free Scratch Card Games in Collaboration with Cheltenham Gold Cup