Training

De tennistraining bij De Ronde Vener wordt verzorgd door Tennisschool Ruud van der Helm. De lessen worden gegeven door Ruud zelf. Hij verzorgt ook de indeling en afspraken omtrent de lessen.

CHALLENGE TENNIS ORGANISATIE:

H&H Tennisschool, Tennisschool Ruud van der Helm en Jeroen Wichers hebben sinds het begin van het zomerseizoen 2014 de krachten gebundeld in een nieuwe organisatie: Challenge Tennis Organisatie. De organisatie heeft door deze samenwerking 7 verschillende verenigingen waar wordt lesgegeven; LTC Loenen, LTV Breukelen, TV De Blauwe Reiger, LTC Maarssen-Broeck, TV De Ronde Vener, TV Wilnis en TV Westbroek. Voor de leerlingen verandert er niets, de tennislessen worden net als voorgaande jaren gegeven door de vaste clubtrainers en de aanspreekpunten zijn onveranderd.

Contactgegevens tennisschool en trainer Ruud van der Helm:

VIDEO0090_0000000000

E-mail: tennisschool@tvdrv.nl
Telefoon: 06-54 20 45 21

Tennistraining wordt zowel in de zomer als in de winter gegeven op de buitenbanen. Hierdoor kunnen de kosten voor de training in de winter laag blijven. Het is mogelijk om in de loop van het seizoen nog afspraken voor training te maken, ook dat gaat via de tennisschool.

Inschrijfformulier tennistraining: INSCHRIJFFORMULIER

 

Designed for Free Scratch Card Games in Collaboration with Cheltenham Gold Cup