We gaan beginnen! Clubkampioenschappen 2019

Het is zover, we gaan morgen (vrijdag 30 augustus vanaf 17.30 uur) eindelijk beginnen met “onze clubkampioenschappen”. Het gezelligste en meest ongedwongen toernooi van  het seizoen.

Met zo’n 180 deelnemers zijn er mooie combinaties, poules en dus partijen gepland. Junioren, senioren en veteranen, de komende dagen maakt het voor onze club niet uit. We hebben uiteraard in de onderdelen onderscheid gemaakt, maar qua speelmomenten hebben we getracht iedereen te inspireren door de leeftijdscategorieën door elkaar te laten spelen. Hoe mooi is dat? 

De barcommissie verzorgt ook dit jaar weer de buitenkeuken, waardoor je iedere dag ook voor de innerlijke mens bij hun terecht kunt. Wat denk je van lekkere lasagne of een half kippetje? Uiteraard worden op de finale dag ook weer de welbekende mosselen geserveerd!

Het park is versierd, de wedstrijden gepland en we hebben mooi weer voorspeld. De speelschema’s zijn hier terug te vinden. Heb je een verzoek aan de wedstrijdleiding, mail dan naar wedstrijdleiding@tvdrv.nl 

We hebben er ontzettend veel zin in en kijken uit naar een prachtige week. 

TEC en JC

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Designed for Free Scratch Card Games in Collaboration with Cheltenham Gold Cup