Aanpassing boekingsinstellingen Padel

26 april 2024


Door de grote belangstelling voor padel zijn er m.n. op doordeweekse avonden beperkte mogelijkheden om een baan te reserveren. Om meer leden hier gebruik van te kunnen laten maken, hebben we de boekingsinstellingen aangepast. We gaan ervan uit dat deze aanpassing tijdelijk is en vooral deze zomer benodigd zal zijn. Volgend jaar verwachten we immers over 3 extra banen te kunnen beschikken.

Vanaf heden kan je maar één actieve reservering hebben tijdens de piekuren. Een nieuwe reservering kan gemaakt worden na afloop van jouw lopende reservering.

Ook zijn de piekuren aangepast (beperkter) en nu alleen op nog maandag t/m donderdag van 17-23 uur. Dit geldt ook voor de daluren-leden.

Let op: met deze instelling is het extra belangrijk dat jouw naam niet in andere reserveringen wordt gebruikt en dat reserveringen geannuleerd worden als je niet gaat spelen.

We hopen hiermee meer leden de mogelijkheid te geven om doordeweeks ‘s avonds te kunnen spelen. Uiteraard blijven we de instellingen evalueren. Overigens kan je buiten de piektijden om gewoon nog steeds meerdere reserveringen vooraf maken.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen