Training

De tennis- en padellessen bij TVDRV worden verzorgd door Tennisschool Ruud van der Helm, mede eigenaar van CTO (Challenge Tennis Organisatie). Training kan zowel in de zomer als in de winter worden gevolgd op de buitenbanen. Hierdoor kunnen de kosten voor de training in de winter laag blijven. Het is mogelijk om in de loop van het seizoen nog afspraken voor training te maken, ook dat gaat via de tennisschool.

Inschrijven voor trainingen gaat via het inschrijfsysteem van CTO. Er zijn zomer- en wintertrainingen. De zomertrainingen lopen van april tot eind augustus/begin september en de wintertrainingen starten in oktober en lopen tot begin maart. Ieder lesseizoen worden er lesgroepen gemaakt op basis van aangegeven beschikbaarheid, niveau/kleur en voorkeur voor vriendjes/tennispartners.

Nieuwe jeugdleden adviseren we om tennislessen te volgen om zo de basistechnieken zo goed en snel mogelijk onder de knie te krijgen. Bij onze tennisschool maken we gebruik van het Tenniskidsprogramma van de KNLTB. Dit betekent dat je op basis van je leeftijd wordt ingedeeld in een kleur. Vanaf je 12e ga je automatisch naar kleur geel en op je 18e word je senior lid.

Voor jonge jeugdleden zijn er in ieder geval lesgroepen op de woensdagmiddag. 

Meer informatie over het Tenniskidsprogramma vind je hier 

Let op: LESSEN is alleen toegestaan voor leden van TVDRV. Mocht je nog geen lid zijn maar wel gebruik willen maken van de trainingen, meld je dan eerst als lid aan, meer info onder: ledenadministratie

Indicatie van lestarieven:

  • Jeugd: Rood en oranje, groepjes van 4 personen voor 18 weken, € 195/200 pp
  • Jeugd: Groen en geel, 4 personen per les voor 18 weken, € 195 pp
  • Senior: 4 personen, 17 weken, € 184 pp

Inschrijven via https://cto.plannedtennis.nl/inschrijven
Het systeem biedt de mogelijkheid om direct te betalen of in 1-3 termijnen via een incasso.

Challenge Tennis Organisatie

Tennisschool CTO geeft les op 6 verschillende tennisverenigingen te weten: LTC Loenen, LTV Breukelen, TV De Blauwe Reiger, TV De Ronde Vener en TV Mijdrecht. Bij TVDRV is Ruud van der Helm het vaste aanspreekpunt voor onze leden.

Heb je nog vragen over de tennislessen van CTO?
Dat kan via Ruud van der Helm: 06-54204521 / [email protected]